Вівторок, 21.10.2025, 23:32
Вітаю Вас Гість

Мій Шоколад


Трюфель (фр. truffe) - шоколадна цукерка округлої форми з начинкою з ганаша. Ці цукерки були названі на честь однойменного гриба завдяки схожим зовнішнім виглядом.
Класичні трюфелі являють собою круглу цукерку з ганаша (крем з шоколаду, вершків та вершкового масла), яку глазурують розплавленим шоколадом і потім обвалюють у порошку какао, мелених горіхах або вафельної крихти або прикрашають візерунками з шоколаду. У ганаш часто додають різні смакові добавки, у тому числі алкогольні напої (коньяк, ром, лікери).

В умовах масового виробництва (наприклад, в місцях громадського харчування) трюфелі іноді виготовляються шляхом заповнення начинкою готових шоколадних скорлупок, що скорочує трудомісткість і час виготовлення.

 
 
  • Трюфель "класичний з коньяком" в червоному какао.

  • Трюфель "чорнослив з ромом" в кунжуті.
  • Трюфель з цільним горіхом в середині і мелений горіх зверху. Ціна 120 грн. за 100 г.
 
  • Трюфелі в білому, молочному, чорному шоколаді. 

  • Трюфелі з коньяком, ромом, лікером, імбірем, горіхами, кавою, з цедрою лимона та апельсина.
    Ціна 120 грн. - 100 г.

  • Трюфелі з лімончелло у білому шоколаді із мигдальною посипкою. Ціна 120 грн. - 100 г.
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0